Viitorul omenirii, văzut de un târâie brâul prin Bruxelles…

Viitorul omenirii, văzut de un târâie brâul prin Bruxelles…

Text primit de la dl profesor universitar Corvin LUPU

*

coja-ion-2Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: „Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală”
Nota Redacției
Cum e posibil ca un POLITRUC de la Bruxelles, NEALES DE NIMENI în mod direct, să vorbească ÎMPOTRIVA CONSTITUȚIEI UNUI STAT MEMBRU cum este România? Un Stat Național, Suveran și Unitar?
Ca să știți ce hram poartă acest Franck Timmermans, îl puteți regăsi pe acest Timmermans ca participant la conferința Grupului Bilderberg din 2008 de la Chantilly, Virginia, USA
Prezența sa la Reuniunea Grupului Bilderberg din 2008 e confirmată și pe Wikipedia la: „Lijst van Belgische en Nederlandse deelnemers van Bilderbergconferenties”
Unde-s mincinoșii neoliberali și actviștii internaționaliști neomarxiști, soroșiști și ONG-iști care ne spuneau că Bilderbergii sunt doar „un grup de reflecție”? Iată-i implicați masiv în politica mondială și deținând funcții cheie în Comisia Europeană.
Nu poți ajunge la „DIVERSITATE TOTALĂ” decât prin „AMESTEC ETNIC” ca să fie foarte clar pentru oricine, ce anume propune acest Franck Timmermans

Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedintele Comisiei Europene, Frank Timmermans, a ţinut un discurs în Parlamentul European în care avertizează statele naţionale că viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe diversitatea totală.
„Diversitatea este văzută în unele părţi ale Europei ca o ameninţare.
Diversitatea vine cu provocări, dar diversitatea este destinul umanităţii.
Nu va fi, chiar şi în cele mai îndepărtate locuri ale acestei planete, o naţiune care nu vede diversitatea în viitorul ei. Spre asta se îndreaptă umanitatea.
Şi toţi politicienii care încearcă să vândă alegătorilor o societate compusă exclusiv din oameni ai unei singure culturi, toţi cei care încearcă să prezinte un viitor construit pe un trecut care niciodată n-a existat, acolo acel viitor nu va fi niciodată”, a menţionat Frank Timmermans.
Prin această declarație apare cât se poate de clar că ţelul principal Uniunii Europene este Dispariţia Statelor Naţionale.
Doar poporul român prin VOT poate decide asupra VIITORULUI României.
Prevederile Constituţiei României sunt clare — România este un stat naţional, suveran şi independent, iar suveranitatea nu poate fi încălcată de NICIO O SUPRAENTITATE STATALĂ.
Orice străin, Bilderberg sau nu, comisar european sau nu, român sau nu, trebuie să respecte Constituţia României când se referă la România.
Decizia asupra organizării Statului Român aparţine DOAR cetățenilor României.
Mai mult, Constituţia în sine prevede la Art 1. Alin 5 că „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.”
Obligativitatea „Diversităţii TOTALE”, observați accentul pus de isteric pe „TOTALĂ”, predicată de acest politruc, presupune IMPLICIT un amestec ETNIC PROGRAMAT ȘI FORȚAT prin care popoarele autohtone să ajungă MINORITARE la ele în țară.
Valul uriaș migraționist și cotele obligatorii de imigranți cerute de Uniunea Europeană, puse în legătură cu aceste declarații care propovăduiesc UN AMESTEC ETNIC PROGRAMAT pentru „a se obține” O DIVERSITATE TOTALĂ, trebuie să ne pună serios pe gânduri.
Această politică de AMESTEC ETNIC PROGRAMAT declarată de comisarii europeni este contrară cu prevederile Legii Fundamentale din România.
„Diversitatea” este un eufemism folosit de elitele globalizatoare după care se ascunde reducerea europenilor la statutul de minoritari în propriile ţări.
Nimeni nu cheamă deocamdată la „diversitate” în Africa sau în India. Toate apelurile isterice se referă la Europa și secundar la Statele Unite.
Rezultă că Finalitatea pentru Bilderbergi este „o singură lume, o singură ţară, o singură cultură, o singură conducere” în care culturile milenare și specificitățile comunităților etnice să fie făcute TABULA RASA (tablă rasă = una cu pământul)
Adevărata diversitate — ÎNSEAMNĂ respectarea diferențelor dintre popoare, a tradițiilor, a credințelor și a istoriilor lor diferite, ale drepturilor fiecăruia de a-și alege sistemul în care trăiește și de a-și păstra și conserva MOȘTENIREA MILENARĂ primită de la strămoșii săi.
Trebuie să luptăm pentru asta și să facem ORICE E POSIBIL ca să nu dispărem ca stat și ca țară.
Niciodată de la cucerirea Daciei de către romani și de la distrugerea ei, PERICOLUL nu a fost mai mare.

*
CORVIN LUPU

Nota redacției: Nu mă miră că acest punct de vedere aparține unui olandez! Ce a mai rămas din identitatea etnică olandeză?! Sunt pe cale să se lepede de graiul lor, în orice caz nu au fost în stare de performanțe spirituale deosebite în ultimele decenii și secole. Au știut numai să se îmbogățească! Pe căi dintre cele mai greu de mărturisit!

SURSA: http://www.ioncoja.ro

Despre Cronicaru

Alexandru Moraru, Istoric-arhivist, publicist, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, autor și editor al multor culegeri de documente de arhivă, menționate la Salonul Internațional de Carte din 2010 și 2015, iar cartea Basarabia: Scrisori către Mareșal a intrat în topul celor 10 cele mai citite cărți din Republica Moldova pentru anul 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: